Haber

Kocasinan Akademi’nin yakından incelenmesi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yeni tesiste Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi’nin tüm markalarının yer alacağını belirten Lider Çolakbayrakdar, A’dan Z’ye her hizmeti içerecek ve 7’den 70’e herkese hitap edecek tesis için çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu vurguladı. son.

Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Kocasinan Akademi tesisinin üretimini yöneten Önder Çolakbayrakdar, tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım sağlayacağını söyledi. Önder Çolakbayrakdar, ‘İnsan yaşasın ki devlet yaşasın’ ve ‘halka hizmet, Allah’a hizmet’ anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek; “Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Kocasinan Akademi sosyal tesisinin üretimi hızla devam ediyor. Bay ve bayanlar için iki adet olimpik havuzu, fitness, pilates, aerobik ve diğer sporların yapılabileceği bir spor merkezi ile Kocasinan Akademi’nin derslikleri ve çocuk ve gençlerin farklı hareketler yapabilecekleri yerlerin bulunduğu dev bir tesistir. faaliyetler. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Erkilet bölgesine bölge sakinlerinin sosyal, sportif ve eğitimsel imkanlar elde edeceği modern ve büyük bir tesisi kazandırmış olacağız. Ayrıca burası çocuklarımızın ve gençlerimizin ders çalışabilecekleri ve verimli vakit geçirebilecekleri çok fonksiyonlu bir sosyal tesis olacak. Tesis özellikle bölgenin sosyal hayatını olumlu yönde değiştirecek, bölgeyi canlandıracak ve bir çekim merkezi haline getirecektir. Kocasinan Belediyesi’nin tüm markalarının yer aldığı tesisin güzel hizmetlerin sunulacağı bir yer olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların hayatına renk katmak için çağdaş sosyal tesisler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu